четвъртък, 23 октомври 2014 г.

ПЕТИЦИЯ ЗА ИЗЛИЗАНЕ НА БЪЛГАРИЯ ОТ ЕС И НАТО



Никога политиците не са се допитвали до народа. Те подписват всичко , което ще им донесе по някой милион , без дори да се замислят , как това ще повлияе на държавата. Време е да се сложи край на това нещо. През последните години бяха ликвидирани всички държавни предприятия , а много печелившите бяха продадени за жълти стотинки. Отхвърлиха покана за присъединяване към Русия , а там е нашето бъдеще. Ние не сме необходими на ЕС , НАТО и САЩ , на тях им трябва само нашата територия , или по-точно нашето черноморие.

За какво ни е "Съюз" , който да ни затрива. Ако влезем в съюз с Русия и партньорите й Българи я ще оцелее!Само идиот може да твърди обратното.Видяхме,чакахме 25 години.Имаха 25 години да ни''оправят''Е оправиха ни.Никой ли не си е взел поука!За европейците ние сме биологичен материал.За руснаците българите могат да бъдат равноправен партньор!Помислете си добре братя българи.Огледайте се.
С евразийският съюз България отново ще заеме почетно място сред страните с най-добра продукция!
Помислете!
Присъединявайте се! Петиция







Read more: http://www.shoutmeloud.com/how-to-add-facebook-comments-to-blogspot-blogs.html#ixzz2X1dvAR1v Under Creative Commons License: Attribution No Derivatives

Няма коментари:

Публикуване на коментар